Запіканка вийде соковитою – це забезпечать молоко та масло в картопляному пюре, моцарелла дасть вершкову текстуру та симпатичну скоринку.

Картопляна запіканка з моцарелою – ця вечеря стане однією з найулюбленіших

Картопля із сиром на вечерю – це практично класика. Страва ситна, так що її може вистачити і на сніданок. Адже якщо підігріти, воно стає лише кращим.

У цій запіканці є моцарелла та трохи пармезану. Сир забезпечить картоплі вершковий смак та перетвориться на дуже гарну скоринку на верхівці страви.

Фублогер Vanguardofhollywood.com каже, що її запіканку можна зберігати під плівкою як заготівлю для майбутніх вечір. Вона міститься в холодильник на етапі з’єднання всіх інгредієнтів.

1,5 кг картоплі;
3 зуб. часнику;
4 ст. л. вершкового масла;
склянка молока;
200 г моцарелли;
100 г пармезану;
петрушка – для подачі;
сіль перець.
Тут знайдете рецепт красивої запіканки з Франції – тартифлету . Для неї потрібен бекон та сир.

Як приготувати:

Картоплю почистити, нарізати та відварити до готовності. Злити воду.
Вершкове масло|мастило| нарізати, сир натерти і перемішати з|із| маслом|мастилом|.

Додати подрібнений часник, сіль, перець і знову перемішати.
Додати цю масу до картоплі, влити молоко та збити міксером.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти масу та розрівняти.
Випікати за 190 градусів 35-40 хвилин.

Прикрасити свіжою петрушкою.

Джерело