Євген Клопотенко, автор нового шкільного меню продовжує дивувати своїх читачів новими рецептами та експериментами.

Цього разу, у своєму Instagram Євген Клопотенко розповів про свої уявлення, що таке квашена або кисла капуста. Клопотенко так смачно описав страву, що мимоволі у читачів почала виділятися слина.

До того ж Клопотенко зробив стильне фото, розмістивши себе на цілій горі капусти. Він запропонував сісти на кухні та спробувати уявити квашену капусту, як її подають з запашною олійкою. Затим, кухар запропонував залишити капусту та уявити її зовсім в іншому випгляді.

Євген Клопотенко

"Це не лише ваше минуле, це ваше майбутнє. Кисла капуста - не те, до чого ви звикли. Відсьогодні кисла капуста - це ваша суперсила", - написав Клопотенко.

Євген Клопотенко

Він запропонував до чого можна додавати квашену капусту - і до картопляного пюре, і до бутерброда з сиром, і до яєчні, і до печені та до салату з авокадо, ба навіть, до пломбіру.

"Квашена капуста - це кисло-солодкий хрумкий елемент. Відповідно, вона дасть вам кисло-солодкість і хрумкість там, де цього не вистачає. Це зробить ваше життя сильнішим емоційно".

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко також зазначив, що розмістив на своєму сайті новий рецепт квашеної капусти. А також написав про користь цієї страви. 

"Поживну цінність сирої білокачанної капусти збільшує ферментація. Як ферментована їжа, вона сприяє зростанню корисних пробіотиків, які важливі для здоров’я травної системи. Квашена капуста багата на вітаміни С, К1, залізо, калій, магній, цинк і клітковину". 

Джерело