Пропонуємо вам приготувати суп з пельменями.

Ситний та доволі оригінальний суп, пише “Галицький кореспондент”.

Інгредієнти:

Рецепт супу з пельменями
  • Пельмені (маленькі) – 250 г;
  • Картопля – 175 г (1 шт.)
  • Морква – 100 г (1 шт.)
  • Цибуля ріпчаста – 90 (1 шт.)
  • Часник – 10 г (2 зубчики)
  • Олія – ​​40 мл
  • Томатна паста – 40 г (1 ст. ложка)
  • Коріандр – 1 ч. ложка
  • Соль – 1 ч. ложка
  • Паприка – 0,5 ч. ложки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп (для подачі) – 1-2 гілочки
  • Сметана (опціонально) – 30 г (1 ст. ложка)
  • Вода – 800 мл.

Цибулю та часник очистити і нарізати дрібними кубиками. У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю з часником до золотистості, приблизно 7-10 хвилин.

Картоплю та моркву очистити та нарізати невеликими кубиками. Додати в каструлю картоплю та моркву та обсмажити протягом 2-3 хвилин.

Додати томатну пасту та спеції. Перемішати та смажити ще 2 хвилини. Влити воду, додати лавровий листок і кип’ятити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.

Додати пельмені та варити до готовності 10 хвилин. Подрібнити зелень. Готовий суп розлити по тарілках і подавати зі сметаною та подрібненою зеленню.

Смачного!

Рецепт супу з пельменями

Джерело