Сало досить корисний продукт, якщо вживати в розумних кількостях. Втім, у дуеті з часником воно може зашкодити організму. Про це попереджає дієтологиня Людмила Гончарова на своєму youtube-каналі.

Найбільш корисний варіант вживання сала – невеликими порціями у чистому вигляді або зі свіжими овочами. У такому випадку продукт сприятиме стабільній роботі ендокринної системи та підвищенню стійкості до стресу. 

Цей небезпечний

Цей небезпечний

Смакові уподобання у всіх різні, але часто до сала додають часник. Він відомий своїми антибактеріальними властивостями, але якщо вживати обидва продукти одночасно, то це може негативно вплинути на самопочуття. 

Такий дует може чинити додатковий тиск на систему травлення і спровокувати почуття тяжкості. Крім дискомфорту у шлунку сало та часник можуть призвести до погіршення травлення у деяких людей. 

Цей небезпечний

За словами дієтологині, щодня рекомендується з'їдати 50 грамів сала. Якщо тяга до продукту занадто сильна, то можна з'їсти ще 50 грамів, але між прийомами слід дотримуватися чотиригодинної перерви.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Також наш портал інформував, радуєте рецептори, але ставите під удар здоров'я: що відомо про небезпечні властивості оселедця.

Крім того, ми писали, чому пенсіонерам краще їсти гірчицю мало не ложками: про ці властивості ви не знали.

Джерело